Jos niinkin kiva asia kuin kesäloma alkaa, niin pakkohan sitten on kakkukin väkertää. Pohjan tein valmiiksi jo muutama päivä sitten, ja tänään siis oli helppo viedä asia loppuun. Täytteen tein taas ihan oman maun mukaan ja koristella yritin yksinkertaisesti, mutta silti nätisti ja koristeellisesti. Koristeisiin tuli Ullalta tilattua valkoista tomuväriä, joka oli mun mielestä aika hyvä ostos. Ruusuihin oon todella tyytyväinen aikaisempiin verrattuna, mutta noiden lehtien sommitteluun en oo täysin tyytyväinen. Pursotukset onnistu kohtalaisen hyvin ja marsipaanin sain kakun päälle yllättävän sileästi. Liimasin muuten koristeet kiinni marsipaaniin koristeliimalla, että eivät ainakaan tipu. Jos tämä olisi ollut ihan arki-kakku, niin otsikossa olisi lukenut Vadelma-valkosuklaakakku (sisältää siis vadelmaa ja valkosuklaata).

1616961.jpg

1616847.jpg

Kakkupohjan ohjeen löydät tästä.
Valkosuklaarouhe-vadelmatäytteen ohjeen löydät täältä.

Päälle:
1 pötkö marsipaania
marsipaanikoristeita

Pursotukset:
1 prk Flora Vispiä
50g valkosuklaata
3 rkl tomusokeria

Vatkaa vispikerma. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja lisää se kermavaahdon joukkoon nopeasti sekoittaen. Lisää myös tomusokeri.

1617006.jpg

Ehkä ensimmäistä kertaa pursotukset ja ruusut onnistu näin hyvin...

1616857.jpg

Alla vielä kuva palasta...

1618600.jpg

Oikein Herkullista ja Aurinkoista kesälomaa kaikille joilla semmoinen on. Toivottavasti kaikki pääsee jossain vaiheessa lomalle.