Tein iltapalaks nakkipiiloja, jotka maistu todella hyviltä! Helppojakin ne on...siis tosi helppoja. Lisäks ne on nopeita, mut kannattaa oottaa vähän aikaa jäähtymistä, sillä nakit voi olla vielä kuumia vaikka taikinakuori ei!

1329946.jpg

Tarvitset:
Valmis-lehti/-torttutaikinaa
ketsuppia
nakkeja
voiteluun kananmunaa

Kauli lehtitaikinaa vähän ohuemmaks pituussuuntaan kohden niin, että levystä tulee pitkulaisempi. Leikkaa keskeltä kahtia leveyssuunnasta. Levitä ketsuppia ja kääri sen jälkeen nakki sen sisälle "piiloon".
Paista 225 asteessa, uunin keskitasolla 12-15min.

Tässä piilot ennen paistoa...(voideltuina ja keskellä hammastikut varmistamassa rullan pysymistä kiinni)
1329958.jpg