Tein tätä muuten vaan kun ohje kuulosti herkulliselta. Ohje oli Fazerin, mut mun oli ihan pakko muuttaa sitä, koska olis tullu ihan liian makee kaakku niillä aineksilla. Vähensin sokerin määrän puoleen, valkosuklaata laitoin neljäsosan vähemmän ja vadelmiaki tuli laitettua vähemmän. Eli muuten lähes samat ainekset kun alkuperäisessä, ja silti oli liian makee mun makuun...ja ehkä hieman vaikee leikata ku on niin jäässä pakastimesta ottaessa (vaikka antais sulaa hetken). Voisin suositella muuttamaan tän hyydykekakuks korvaamalla pakastamisen noin neljällä liivatelehdellä.

1909554.jpg

Ja mun mielestä tää on vaan niille todellisille vadelman ja valkosuklaan ystäville, meinaan vaikka mäkin pidän niistä kahdesta sekä yksin että yhdessä, niin tää oli jo ehkä liikaa mulle (tai sit en oo tottunu siihen juustokakun makuun tarpeeks). Koristelin valkosuklaarouheella ja aidolla ruusulla.

Tarvitset:
400g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl ranskan kermaa
1 dl tomusokeria
150g valkosuklaata
200g sulatettuja vadelmia
2 tl sitruunamehua

Pohja:
50g sulatettua voita
vähän sokeria
100g mantelikeksejä (tai digestivejä)
(mantelilastuja)

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma ja tomusokeri keskenään. Soseuta vadelmat ja lisää joukkoon sitruunamehu. Kääntele vadelmasose taikinan joukkoon, mutta älä sekoita turhia. Kaada taikina silikonivuokaan ja laita hetkeksi pakastimeen. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sula voi+sokeri. Ota kakku pakastimesta, taputtele keksiseos sen päälle ja laita kakku pakastimeen vähintään 4 tunniksi. (Voisi mielestäni myös jättää pakastamisen väliin ja lisätä taikinan joukkoon 4 liivatelehteä hyydyttämään.)

1909577.jpg

Laitan tän hyydytetyt kakut-kategoriaan, vaikka tätä ei siis muuten hyydytetä (vaan tää on jäädytetty juustokakku).