Tää oli tosi hyvää :P
Tavallinen suklaakääretorttupohja ja välissä Flora Vanillaa ja suklaarouhetta :)
Päälläkin Vanillaa ja suklaarouhetta...
Pohjan ohje on vanhemmassakin ohjeessa, mutta laitan sen tähänkin.

1179183.jpg

Tässä tämä perinteinen lasilla mittaus-ohje :)

1. Mittaa lasiin  4 kananmunaa.
2. Mittaa toiseen lasiin saman verran sokeria kuin kananmunia on ensimmäisessä lasissa.
3. Mittaa kolmanteen lasiin puolet sokerin määrästä vehnäjauhoja
4. Mittaa neljänteen lasiin saman verran oikeaa, tummaa kaakaojauhetta kuin vehnäjauhoja on kolmannessa lasissa. Lisäksi tarvitaan 1tl leivinjauhetta!

Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään ja lisää jauhoseos kolmessa erässä (tai siivilän läpi) taikinaan.
Kaada taikina reunalliselle ja leivinpaperilla varatulle pellille. Paista 225 asteessa, uunin keskitasossa 6-8min.

Paiston jälkeen kumoat pohjan toiselle, sokeroidulle leivinpaperilla.
Anna pohjan jäähtyä ja sen jälkeen levität siihen esim. puoli pakkausta Flora Vanillaa, tai sen verran kun näet parhaiten olevan :) Lisäsin täytteeseen myös taloussuklaarouhetta.

1179318.jpg  1179322.jpg

Sitten käärit pohjan kiinteäksi rullaksi ja pistät jääkaappiin vetäytymään n.puoleksi tunniksi.
Sen jälkeen levität tai pursotat (itse levitin, niin kuin kuvassa näkyy) lopun vispatun Flora Vanillan kääretortun päälle ja koristelet esim. suklaarouheella, tai muilla suklaakoristeilla :P

1179332.jpg1179188.jpg

Kannattaa kokeilla!! :D