On ollu vähän kiirettä, joten en oo päivitelly blogia vähään aikaan. Oon muuten päättäny että tästä lähtien leivon vain sillon kun huvittaa ja kun olosuhteet on hyvät. En päivittele blogia vain muiden iloks, vaan tää on samalla semmosta testailua ja seurailua miten itte kehityn. Mutta nyt itse pannukakkuun. Kuten kaikki tietää, pannari on hyvää, ja siihen voi halutessaan lisätä jotain mistä tykkää. Mä lisäsin omenaa ja hyvää se kyllä sit oli! Suosittelen kokeilemaan.



Tarvitset:

1 litraa maitoa
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
loraus öljyä
½ tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
3 omenaa

Vatkaa munat maidon joukkoon, lisää myös sokerit, suola ja öljy. Sekoittele joukkoon vähitellen vehnäjauhoja. Poista omenoista siemenkodat, kuori ja paloittele ne. Kaada taikina leivinpaperoidulle reunalliselle uunipellille ja asettele omenat päälle. Ripottele omenoiden päälle kanelia ja sokeria. Paista 200 asteessa, uunin keskitasolla reilu 30min. tai kunnes pinta on hienon ruskea. Voit lisätä paiston keskivaiheilla pannarin päälle pieniä voinokareita antamaan makua ja väriä. Tarjoile esim. jäätelön tai vadelmahillon kanssa.