Laita lasiin 4 kananmunaa
Toiseen lasiin yhtäpaljon sokeria kuin kananmunia on ensimmäisessä lasissa
Kolmanteen lasiin yhtäpaljon vehnäjauhoja kuin sokeria on toisessa lasissa (Puolet vehnäjauhoista voi olla perunajauhoja.)
Lisäksi tarvitset 1 tl leivinjauhetta
Täyte:
Omena-,mansikka- tai vadelmahilloa oman makusi mukaan
Kermavaahtoa
Päälle:
Ripaus tomusokeria
n.80g Vaaleanpunaista (rosa) marsipaania ruusuihin
n.200g Vihreää marsipaania
Voit käyttää myös muita värejä oman makusi mukaan...kaikki värit maistuvat lähes samoilta.
Päälle voi pistää koristeströsseleitä niin kuin kuvassani...
Ohjeet valmistukseen:
1. Mittaa aineet laseihin.
2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi erillisessä kulhossa.
3. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan kahdessa osassa ja sekoita puuhaarukalla.
4. Ota esille kakkuvuoka ja voitele se...kaada taikina siihen.
5. Paista taikinaa 175 asteessa, uunin alatasossa 25-35min.
6. Paistetun, jäähtyneen ja täytetyn kakun päälle laitat kaulitun marsipaanin ja leikkaat pitsaleikkurilla ylimääräisen pois. Koristele makusi mukaan.
Kommentit