Näitä kanelipullia :P Hyviä!

963208.jpg

Tarvitset:
2½ dl:n pullataikinan

Täyte:
25 g margariinia tai voita
2-4 rkl sokeria
n.½-1 tl kanelia

Päälle:
Kananmunalla voitelu ja raesokeria.

1. Jaa pullataikina kohoamisen jälkeen kahteen osaan ja kauli toinen osa suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Tee toiselle samoin.
2. Levitä margariini taikinalevyille ja ripottele sokeri ja kaneli niiden päälle tasaisesti.
3. Kääri taikinalevyt tiukalle rullalle ja leikkaa rullista joko kolmioita tai neliön muotoisia paloja. Paina jokaisen palan keskeltä sormella kovaa, niin että reunat kääntyvät yläviistoon.
4. Kohota korvapuusteja kymmenisen minuuttia ja sen jälkeen voitelet ne kananmunalla. Voit ripotella pullien päälle myös raesokeria.
5. Paista pullat 225 asteessa uunin keskitasossa 10-15min.