keskiviikko, 12. maaliskuu 2008
Suklainen kääretorttu
Tein eilen illalla suklaakääretorttua. Pursotin päälle Flora Vanillaa (mukana kaakaojauhetta, vaniljakreemijauhetta ja tomusokeria), ja täyte on samaa. Otin kuvat aika hämärällä, niinkuin kaikki varmaan huomaavat.
Pohja:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita jauhot ja jauheet keskenään ja lisää seos vaahtoon. Sekoita varovasti puuhaarukalla. Kaada taikina leivinpaperilla varattuun uunivuokaan (reunalliselle pellille siis), paista 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 6-8min.
Täyte ja pursotukset:
3/4 dl Flora Vanillaa
vaniljakreemijauhetta
kaakaojauhetta
tomusokeria
päälle koristeeksi vadelmia
Vatkaa Vanilla hyvin. Lisää jauheet ja vatkaa kunnolla.
Kommentit