Tein tänään tämmösen kakun tulevan syysloman kunniaks. Niinku kuvasta huomaa, kakku oli erittäin yksinkertanen ja ainoo erikoisuus on et koklasin ekaa kertaa tommosta pursotustyylii. Muuten onnistu hyvin, paitti noi päälipursotukset ei ollu tarpeeks symmetriset.

1968821.jpg

Pohja on 4 munan ja kostutin sitä sitruuna-sokerivedellä. Täytteeks pistin persikkasurvosta,  mansikkamarmeladia ja rahkalla höystettyä kermavaahtoa. Päälle kaulin sokerimassa (joka oli aika makeeta) ja sen alle kreemi, jonka ohjeen löysin Hannalta. En tiedä kuuluisko sitä kreemii pistää vaan marsipaanin alle, mut kyl se näinki onnistu.

Ihan hyvältä maistu! Persikkaa voin kyl oikeesti suositella täytteeks kaikille, meinaa siinä on joku hyvä pirtee maku joka sopii hyvin vaikkapa mansikan kans yhteen (ja sellaisenaanki). Alla viel kuva palasta..

1982838.jpg