Tämmöisen tein hetken mielijohteesta. Ajatuksena olisi ollut, että tavallisessa kakkupohjassa olis ollu seassa punaherukoita siellä-sun-täällä, mutta paiston aikana ne kuitenkin laskeutuivat pehmeän taikinan läpi pohjalle. Muuten tähän kakkuun ei sitten tullutkaan täytettä, vaan ne kirpeet herukat pohjassa oli se täyte. Pursotin ekaa kertaa koripunostyllalla ja tohon päälle yritin jotenkuten tehä sitä koripunosta. Reunoja koitin pursottaa kans samaisella tyllalla, mut siitä ei tullu niin siistii jälkee. Koristeena on vanha ruusu, joka on ollut jo koristamassa toista kakkua. Koristelu ei muuten ole erikoinen, mutta tää nyt oli erityisesti vain koripunoksen harjoituskakku.

1739556.jpg

Pohjana kahden munan sokerikakku johon sekoitettuna 2 dl punaherukoita.
Koripunos on tehty siis Städterin 22 mm:n inox koripunostyllalla, jolla varmasti tuun jatkossaki pursottamaan paljon kakkuja.

1739618.jpg

Yllä olevasta kuvasta huomaa miten punaherukat laski taikinan kohjalle paiston aikana (mutta valmiissa kakussa ne ei tietenkään ollu pohjalla vaan tuossa kerman alla, sillä pohjahan käännetään paiston jälkeen).