Leivoin 5 desilitran taikinasta tavallisia ja vaniljakreemipullia. Molemmat onnistuivat todella hyvin, sillä tällä kertaa annoin taikinan nousta jopa 2 tuntia. Pullista tuli siis kuohkeempia.

1544684.jpg

Tarvitset:
5 dl:n pullataikinan (joka riittää molempiin pulliin), ohjeen löydät täältä.
sekä vaniljakreemipulliin vaniljakreemijauhetta (esim. Sallinen, Milletti tai Maustemesta)

Valmista taikina ohjeen mukaan (muista kohottaa hyvin). Jaa se kahteen osaan. Valmista vaniljakreemi vaniljakreemi-pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

Kauli toinen osa taikinasta levyksi, levitä sille valmis vaniljakreemi ja kääri levy rullalle. Leikkaa rullasta 16-20 kiekkoa ja laita ne kaksinkertaisiin muffini- tai pullavuokiin. Anna kohota vielä hetki.

1545350.jpg

Pyörittele toisesta osasta taikinaa tavallisia pullia. Jätä ne kohoamaan vielä puoleksi tunniksi (ei välttämätöntä, mutta antaa kuohkeutta)

Paista molempia pullia 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 15min. tai kunnes molempiin tulee kevyesti kauniin ruskea pinta (ja pohja on ruskeampi, kuin muu pulla).