Aattelin kokeilla tällaista yhdistelmää, kun pakkasesta löyty avonainen vadelmapussi ja raparpereja on meijän pihalla vielä paljon, eikä ne oo vielä liian isoja tai puisia. Pohjana helppo pikataikina, jota ei tartte vatkata. Aika pirtee maku, voitte varmaan kuvitella...

1724751.jpg

Tarvitset:
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl kermaviiliä
1 dl öljyä

1 kananmuna
n. 2 dl raparperin paloja
1 dl vadelmia

1724767.jpg

Sekoita ensin kaikki kuivat aineet keskenään, ja lisää sen jälkeen kaikki nestemmäiset aineet joukkoon. Sekoita nopeasti ja hyvin puuhaarukalla! Voitele piirakkavuoka ja kaada taikina siihen. Pese, kuori ja paloittele raparperin varsi. Laita palat taikinan päälle. Asettele päälle myös vadelmat. Ripottele päälle sokeria. Paista 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 25min.