Tein isän nimipäiväks tuoreilla mansikoilla täytetyn ja vadelmilla koristellun kakun. Pohjana tavallinen neljän munan sokerikakkupohja eli 4 munaa, 2 dl sokeria, 2 dl jauhoja (+1 tl leivinjauhetta). Kostutin pohjia vesi-sokeriliuoksella aika runsaasti. Soseutin viisi kourallista mansikoita ja makeutin vähän sokerilla, levitin täytteeksi. Sisällä myös kermavaahtoa maitorahkalla ja sokerilla maustettuna. Sitten päälle vadelmia ja kiille hyytelösokerilla. Pursotukset valion vispikermalla. Oon huomannu että flora vispi on nykyään ollu jotenki erilaista, että se oli jo valmiiks vaahtomaista ja kovettu nopeesti. Johtuiskohan kovista helteistä vai onko koostumus muuttunu niin paljon.

Tämä taitaa olla vasta kolmas kerta kun teen kiilteen vadelmista. Useimmiten käytän mansikoita. Pursotuksista tuli vähän sottaset, koska kerma meinas loppua kesken. Tän takia päälle en voinut tehdä koristeellisempaa tyyliä. Mutta sehän syödään niin ei sillä näöllä väliä.

Hyvää kesän jatkoa kaikille. Kohta näyttää kävijälaskuri ylittävän 400 000 kävijän rajan. Kiitos kävijöille vaikka päivitystahti onkin ollut hidasta!