Kehittelin pikavauhdilla oman kakun ohjeen ja yllätys-yllätys se on taas suklaisa sellanen. Tää on aika pienen kokonen mut erittäin tuhtia. Voin kyllä suositella kaikille. Maistuu paremmalta kun antaa olla jääkaapissa vuorokauden ennen tarjoilua.

2074843.jpg

Tarvitset:
3 kananmunaa (yksi erikseen)
1½ dl sokeria
75g voita tai margariinia
½ prk vanilja- tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta
3/4 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
1/4 dl vehnäjauhoja

Vatkaa 2 munaa ja sokeri keskenään vaahdoksi. Lisää joukkoon sula rasva ja vaniljatuorejuusto, vatkaa kevyesti. Sekoita kaikki jauhot keskenään ja lisää ne siivilän kautta taikinaan. Sekoita puuhaarukalla. Lisää lopuksi 1 kananmuna joukkoon hyvin sekoittaen. Kaada silikonivuokaan tai voideltuun kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla, ensin 200 asteessa 10min. ja sitten vähennä lämpötila 150 asteeseen paistaen vielä 5-10min. Kokeile puutikulla milloin kakku on sopivaa. Se saa jäädä sisältä hieman raa'aksi. Voit kostuttaa vaniljamaidolla hieman, jos tortusta on jo tullut liian kypsä.

Päälle:
2 rkl vettä
3/4 dl tomusokeria
1/4 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta

Sekoita aineet keskenään ja levitä tortun päälle.