Päätin kokeilla taas kinuskikakkua, vaikka nyt oli kyllä syykin kakun tekoon: iskän synttärit. Kinuski on ollu mulle semmonen vaikee, et en osaa odottaa tarpeeks kauan ennenku jo pistän sen kakun päälle. Tälläkin kertaa siis kinuski pikkasen imeyty kakkuun ja levis sen päältä reunoille. Tiedän viime kerrasta, että pursotus ei pysy sen kinuskin päällä vaan liukuu pois, joten päätin sit jättää tän kakun ilman pursotuksia. Hyvää oli näinkin ja mun mielestä kakku ilman pursotuksia on kivaa vaihtelua.

1828361.jpg

Vaikka pursotuksia siis ei ollu, niin sisällä kuitenkin rahka-kermavaahtoseos ja lisänä niinkuin nimestä voikin päätellä marjoja: vadelmia ja mansikoita. Sopii muuten kinuski ja marhat hyvin yhteen. Makee tää kakku kans oli, mut ei kuulemma liian makee. Päälle muuten väsäsin vielä turhaa mutta hyvin kakkuun imeytynyttä kinuskia peittävää pursotusta. Lisäks keskelle meni vanhempi marsipaaniruusu koristamaan.
Kakku oli muuten 3 munan ja tällä kertaa pohja onnistu taas erityisen hyvin. Harmikun tossa alemmassa kuvassa ei tullu marjatäytteet näkyviin...

1824726.jpg

Alla vielä kuva täytteestä...oli hyvää!

1828372.jpg

Onneksolkoon iskälle!!!