Radiohaastattelu meni ihan hyvin. Sen kunniaksi tein tällaisen keväisen kakun. Pohjana oli kaakaosokerikakkupohja. Väliin tuli pirteää vadelmatäytettä ja valkosuklaa-täytettä. Päälle tuli marsipaani ja reunoille pursotukset. Värjäsin tuon marsipaanin pastelli-vihreäksi, ja se siis on oikein keväisen värinen. Koristeeksi vielä pari valkoista marsipaaniruusua + lehtiä ja tomusokeria hunnutukseen. Tää kakku oli niin hyvää, että mun tarvitsee tehdä tätä uudestaan samoilla täytteillä.

1495290.jpg

Tarvitset:
kaakao-kakkupohjan, jonka ohjeen löydät tästä.
Väliin tulee valkosuklaatäyte (puolita ohje), ja pirteä vadelmatäyte.

1495316.jpg

Päälle:
½  marsipaanipötkö (125g)
3-5 tippaa vihreää elintarvikeväriä
pursotuksiin 1 prk Flora Vispiä + 3/4 dl tomussokeria

Vaivaa elintarvikeväri marsipaaniin. Kauli marsipaani ja aseta se kakun päälle. Vatkaa Flora Vispi, ja lisää joukkoon tomusokeri. Pursottele vaahto reunoille.

Koristeeksi.
Marsipaaniruusuja + lehtiä / muita koristeita
tomusokeria hunnutukseen

1495262.jpg