Sateisena päivänä oli paljon aikaa, ja tällaisen kakun sitten päätin tehdä. Samanlaisen voisi sitten tehdä myös äitienpäiväkakuksi, sillä tässä olisi valmiina ruusut ja mansikat (kesän merkki) äidille. Vispikerma loppui hieman kesken ja siksi reuna-pursotuksien päällä ei ole koristepursotuksia. Keskelle marsipaania tuli mansikkakiille. Väliin tuli mansikkatäyte ja valkosuklaatäyte. Maut sopi todella hyvin yhteen.

1526524.jpg

Tarvitset:
4 munan kakkupohjan, jonka ohjeen löydät esim. tästä.

Täytteet:
Valkosuklaatäyte & mansikkatäytteen, joiden ohjeet löydät tästä.

1526731.jpg

Päälle:
½  pötkö marsipaania
mansikoita
n.½ dl hyytelösokeria
1 dl vettä
(punaista elintarvikeväriä)

Kauli marsipaani ja levitä kakun päälle (marsipaanin alle voi tehdä jonkunlaisen kreemin kostukkeeksi). Asettele mansikat ympyräksi keskelle marsipaania, valmista hyytelösokerista ja vedestä (+ elintarvikeväristä) hyytelöneste hyytelösokeripakkauksen mukaan. Levitä sitä mansikoiden päälle lusikalla tai leivontasudilla.

1526738.jpg

Lisäksi:
pursotuksiin vispikermaa (n. 3 dl)
3 tl tomusokeria
(3 tl vanilliinikreemijauhetta)
koristeeksi marsipaaniruusuja ja lehtiä

Vatkaa vispikerma, lisää siihen tomusokeri (ja vanilliinikreemijauhe). Pursottele mansikkakiilteen ympärille ja kakun reunoille. Koristele haluamallasi tavalla.