Juustokakkuu tekee melkein aina mieli. Semmosta siis tällä kertaa ja sopivasti meille tuli vieraita. Lähes koko kakku meni ja kaikki kehu sitä tosi paljon. Itekkin tykkäsin, mutta kyllä se suklaa taitaa olla mun ykkönen. Suosittelen tätä kaikille!

Pohja:
150g Marie-keksejä
80g sulaa rasvaa

Täyte:
2½ dl vispikermaa
1 prk vaniljatuorejuustoa
reilu 1 dl sokeria
1 prk persikkasosetta (125g)
5 liivatelehteä
½ dl sitruunamehua

Päälle:
3 prk persikkasosetta (375g)
3 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa keksit muruiksi ja sekoita sula rasva hyvin joukkoon. Taputtele seos irtopohjavuoan (jossa on alla pala leivinpaperia) tai reunavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa vispikerma ja lisöö joukkoon vaniljatuorejuusto, sokeri ja persikkasose. Puristele lionneista liivatelehdistä vedet pois, kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja lisää liivatteet siihen. Anna "liivateveden" jäähtyä hetki ja kaada se sitten täytevaahdon joukkoon. Kaada täyte mahdollisimman pian keksipohjan päälle ja tasoittele päällys. Laita jääkaappiin väh. 4 tunniks. Päällys: liota liivatteet ja lisää ne kiehuvaan vesitilkkaan. Sekoita liivatevesi persikkasoseen kanssa ja kaada sitten hyytyneen kakun päälle. Laita jääkaappiin vielä väh. 30min.