Herkullista Ystävänpäivää kaikille! On ollut taas muutama päivä taukoa ja eilen sitten aloin myöhään illalla väsäämään ystävänpäiväkakkua. Siitä sitten tulikin sitten todella hyvää... Tein täytteet taas omasta päästä yksinkertaisuutta ja herkullista lopputulosta tavoitellen. Noissa kahdessa asiassa sitten onnistuinkin, sillä täytteet onnistu tosi hyvin ja maut sopi yhteen vieläkin paremmin. Väliin tuli siis maitosuklaa-, vadelma- ja valkosuklaatäytteet. Jotakin samantapaisuutta tällä on viimekertaisen kakun kanssa, mutta yritin vähän kekata uutta! Maistuu omasta mielestä herkullisemmalle ku edellinen kakku, ja lisäksi ulkonäöstä tuli retromainen (pikeerikukilla) ja ystävänpäivään sopiva, vaikkakaan pursotuksiin en ole tälläkään kertaa tyytyväinen.
Kuorrutus on valkosuklaata, Flora Vispiä ja pari tippaa punaista elintarvikeväriä. Pursotukset sain jämäkämmiksi lisäämällä vaahdon sekaan vaniljakreemijauhetta (niihin tuli vähän liikaakin kreemijauhetta ja se näkyy lopputuloksessa). Pohjana oli taas kaakao-sokerikakku.

1293616.jpg

Omat täytteet:

Valkosuklaatäyte:
70g valkosuklaata
125ml Flora Vanillaa
ripaus sokeria
1 liivatelehti

Vadelmatäyte:
200g vadelmia
125ml Flora Vispiä
½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 liivatelehteä

Maitosuklaatäyte:
70g maitosuklaata
125ml Flora Vispiä
1/4 dl sokeria
1 liivatelehti

Jokainen täyte tehdään tällä tavoin:
Vispaa Flora vispi/vanilla. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää se/vadelmat varovasti kermavaahtoon (samalla hyvin sekoittaen). Lisää sokeri/vanilliinisokeri. Sen jälkeen teet liivatelehtipakkauksen ohjeen mukaan "liivatenesteen" ja kaadat sen täytteen joukkoon. Helppoa! :D

1293729.jpg

Kuorrutus:
100g valkosuklaata sulatettuna
Flora Vispiä (en ottanut muistiin määrää, mutta sen verran, että kuorrutus on tahmeaa ja löysää.)
3-4 tippaa punaista elintarvikeväriä

Pursotukset:
Flora Vispiä
vaniljakreemijauhetta

1293758.jpg

1293742.jpg

Hyvää Ystävänpäivää kaikille vielä kerran! :D