Alkuperäinen ohje on Cebiciltä, mutta tässä sama hieman muunneltuna (aineita vaihdeltu ja ainemääriä joko vähennetty tai lisätty). Hyviä olivat, vaikkakin kaksinkertainen annos olisi ollut riittävämpi. Kuvassa olevat letut on paistettu pienessä lettupannussa.

1441481.jpg

Tarvitset:
3 kananmunaa
½ prk maitorahkaa
1 dl maitoa
3/4 dl ruokaöljyä
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl vanilliini- tai vaniljasokeria

Sekoita kaikki aineet sekaisin. Anna turvota n.10min. Paista lettuja lettupannulla keskilämmöllä niin, että käännät ne myös toisinpäin (käytä paistamiseen öljyä tai voita). Letut ovat valmiita, kun molemmat puolet ovat hieman ruskehtavia. Tarjoile mansikkahillon (ja kermavaahdon/jäätelön) kera.

1441487.jpg