Tarvitset:
200g voita pehmeänä/sulana
3 dl sokeria
2 kananmunaa
2½ tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
n.1½ dl kaakaojauhetta (ei siis Oboyn tapaista, vaan tummaa ja vahvaa esim. Fazerin)
½ dl maitoa
Suklaaraidat:
pari riviä suklaapaloja
pikkaisen kermaa
Tarjoiluun:
Flora Vispiä
pikkaisen vaniljakreemijauhetta
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat samalla vatkaten. Sekoita vaniljasokeri, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää seos taikinaan. Lisää lopuksi maito. Sekoita puuhaarukalla, tai sähkövatkaimen pienimmällä teholla varovasti.
Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 200 asteessa, uunin keskitasossa n.15-20min.
Tässä kuvat tortusta ennen ja jälkeen paiston...
Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tilkka kermaa sen joukkoon. Vedä tällä seoksella raitoja paistetun ja jäähtyneen tortun päälle.
Tarjoile vanilja-kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Todella herkullista!
Kommentit