Isoveli täytti eilen 18 vuotta, ja mä tein sit kahveille suklaakääriksen. Hyvää oli ja ei kuitenkaan liian suklanen. Onnee viel täysikäselle veljelle!

1883673.jpg

Tarvitset:
5 munaa
2½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk flora vispiä
½- 3/4 dl sokeria
1 pss suklaarouhetta (150g)
½ prk maitorahkaa

Vatkaa munat ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe siivilän kautta. Sekoita puuhaarukalla. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 5-8min. Paiston jälkeen kumoa pohja. Valmista täyte vatkaamalla flora vispi + sokeri ja lisäämällä joukkoon rahkan ja suklaarouheen. Levitä täyte pohjalle ja kääri pohja rullalle. Anna tortun vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Alla vielä 18-vuotis ruusut...

1883686.jpg