Tarvitset:
4 munan kakkupohjan, jonka ohjeen löydät esim. tästä.
Täytteet:
Valkosuklaatäyte & mansikkatäytteen, joiden ohjeet löydät tästä.
Päälle:
½ pötkö marsipaania
mansikoita
n.½ dl hyytelösokeria
1 dl vettä
(punaista elintarvikeväriä)
Kauli marsipaani ja levitä kakun päälle (marsipaanin alle voi tehdä jonkunlaisen kreemin kostukkeeksi). Asettele mansikat ympyräksi keskelle marsipaania, valmista hyytelösokerista ja vedestä (+ elintarvikeväristä) hyytelöneste hyytelösokeripakkauksen mukaan. Levitä sitä mansikoiden päälle lusikalla tai leivontasudilla.
Lisäksi:
pursotuksiin vispikermaa (n. 3 dl)
3 tl tomusokeria
(3 tl vanilliinikreemijauhetta)
koristeeksi marsipaaniruusuja ja lehtiä
Vatkaa vispikerma, lisää siihen tomusokeri (ja vanilliinikreemijauhe). Pursottele mansikkakiilteen ympärille ja kakun reunoille. Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit