Kuorrutus on valkosuklaata, Flora Vispiä ja pari tippaa punaista elintarvikeväriä. Pursotukset sain jämäkämmiksi lisäämällä vaahdon sekaan vaniljakreemijauhetta (niihin tuli vähän liikaakin kreemijauhetta ja se näkyy lopputuloksessa). Pohjana oli taas kaakao-sokerikakku.
Omat täytteet:
Valkosuklaatäyte:
70g valkosuklaata
125ml Flora Vanillaa
ripaus sokeria
1 liivatelehti
Vadelmatäyte:
200g vadelmia
125ml Flora Vispiä
½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 liivatelehteä
Maitosuklaatäyte:
70g maitosuklaata
125ml Flora Vispiä
1/4 dl sokeria
1 liivatelehti
Jokainen täyte tehdään tällä tavoin:
Vispaa Flora vispi/vanilla. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää se/vadelmat varovasti kermavaahtoon (samalla hyvin sekoittaen). Lisää sokeri/vanilliinisokeri. Sen jälkeen teet liivatelehtipakkauksen ohjeen mukaan "liivatenesteen" ja kaadat sen täytteen joukkoon. Helppoa! :D
Kuorrutus:
100g valkosuklaata sulatettuna
Flora Vispiä (en ottanut muistiin määrää, mutta sen verran, että kuorrutus on tahmeaa ja löysää.)
3-4 tippaa punaista elintarvikeväriä
Pursotukset:
Flora Vispiä
vaniljakreemijauhetta
Hyvää Ystävänpäivää kaikille vielä kerran! :D
Kommentit