Tähän artikkelin yhdistin erilaisia tekemiäni pizzoja (joita siis kuitenkin oon tehny useemman kerran ku yhen). Lisäksi alta löytyy tavallisen jauhelihapizzan ohje, jonka täyteaineita muuttamalla saa tehtyä pizzoja omaan makuun.

Tarvitset pellilliseen pohjaan:
3 dl vettä
25g hiivaa tai 3 tl kuivahiivaa
n.6 dl vehnäjauhoja
4 rkl öljyä
((kannattaa pistää ripaus suolaa...että pohjaankin tulee makua))

Päälle:
tomaattimurskaa tai ketsuppia
1 sipuli tai sipulijauhetta
400g jauhelihaa
suolaa
((laitoin myös aromisuolaa ja paprikajauhetta))
ananasviipaleita
juustoraastetta

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (37 astetta). Murenna hiiva veteen ja sekoita puuhaarukalla. Lisää vehnäjauhot ja öljy. Alusta taikinaa ja taputtele se sen jälkeen pellille..(reunoihin saakka). Jätä kohoamaan leivinliinan alle!
Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauhelihaa pannulla ja lisää siihen sipuli, suolaa (sekä aromisuolaa ja paprikajauhetta). Levitä pitsapohjan päälle tomaattimurska ja sen päälle jauheliha. Sitten ananasviipaleet ja lopuksi juustoraaste. Paista 225 asteessa, uunin keskitasossa 15min.


5.1.08  Katkarapu-jauhelihapizza:

1187185.jpg

24.11.07  Jauheliha-ananaspizza:

1082508.jpg

24.11.07  Tonnikala/jauhelihapizza:

1082562.jpg