Lauantaina olevat serkun rippijuhlat on mun ensimmäinen kerta, kun saan leipoa juhlatilaisuuteen.
Tässä ensimmäisiä pippareita mitä tein sinne. Yksinkertaisia ja helppoja päätin tehdä, ettei tule kiire turhissa koristeluissa ja spritsauksissa. Tein siis tavallisen murotaikinan, pursottelin siitä pellille pikkuleipiä, paistoin ja kastoin puolet jokaisesta pipparista maitosuklaaseen. Ajattelin tehdä myös valkosuklaalla näitä samoja, mutta katsotaan riittääkö aika.

1630780.jpg

Tarvitset:
murotaikinan, jonka ohjeen löydät täältä.
suklaata

Valmista murotaikina ohjeen mukaan. Pursottele (tai kauli ja ota muotilla) pellille pikkuleipiä. Paista 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 5-10min (nämä olivat 7min.) Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta jokainen pippari siihen puoliksi. Anna suklaan jähmettyä pippareihin.